COTEMACO awareness session at Food Tech Brainport

Food Tech Brainport

21 November 2019 - 21 November 2019

We krijgen steeds vaker vragen van leden die hulp zoeken bij het verder automatiseren van het productieproces. Want ze hebben te maken met pittige uitdagingen: met name goed personeel vinden en houden. Dit kun je gedeeltelijk oplossen door robotisering, maar dan komen de vragen los: Hoe pak ik dat aan? - Welk deel kan ik wel robotiseren, welk deel niet? - Hoe garandeer ik de veiligheid van mijn personeel? - Hoe hou ik het voedselveilig? – en vooral hoe moet ik dat betalen?

Field lab Smart Food Processing

Vanuit het Cotemaco project ondersteunt field lab Smart Food Processing voedselverwerkende bedrijven, die zich willen oriënteren op automatisering van hun productieprocessen met behulp van Man- Machine- Collaboration. Het doel van het field lab: voedselverwerkende bedrijven bekendmaken met de (on)mogelijkheden van cobots en hen kosteloos begeleiden op weg naar de implementatie.

Met 10 demonstratie-opstellingen en ondersteuning bij alle aspecten van implementatie, zoals haalbaarheid, business planning maar bijvoorbeeld ook medewerker-tevredenheid, helpen ze de voedingsindustrie op weg.

Milde conservering en milde scheiding

Maar er is meer, in het pand is ook de mogelijkheid om de nieuwste innovaties op het gebied van milde conservering en milde scheiding te bekijken. Dat hebben we aan het programma toegevoegd.

Programma

Datum: Donderdag 21 november 2019
Locatie: Scheepsboulevard 3, 5705 KZ Helmond

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Welkomstwoord Field Tech Brainport
15.50 uur Presentaties: Cotemaco , milde conservering en milde scheiding
16.30 uur Rondleiding in twee groepen: field lab Smart Food Processing, milde conservering en milde scheiding
18.30 uur Netwerkborrel met een broodje
19.00 uur Einde programma

Inschrijven

Er zijn 60 plaatsen beschikbaar, zorg dat je er op tijd bij bent!
Als het storm loopt kan het zijn dat de restrictie voor 1 deelnemer per bedrijf gaat gelden, we laten dat zo snel mogelijk weten.

 

Share this

Tweet Share